Meistä

Alussa oli työkalupakki

Algot Slussnäs perusti putkifirman 1970-luvulla. Silloin putket tehtiin valuraudasta ja lyijystä. Niistä ajoista  tekniikka on kehittynyt hurjasti ja nykyään Larsmo Rör Oy on ajanmukainen, viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä LVI-alan yritys. Työn lähtökohta on pysynyt samana: meiltä asiakas saa aitoa käsityötä.

Oma yritys

Alussa oli työkalupakki, yksinkertainen perävaunu ja halu tehdä itse. Algot Slussnäs oli työskennellyt pari vuotta isoveljensä kanssa ja oli itseoppinut putkimies – oli aika aloittaa oma yritys.  Vuonna 1979 Algot perusti Slussnäs-nimeä kantavan asennusfirman. Hänen ensimmäinen tehtävänsä oli vetää putket Pietarsaaressa rakenteilla olevaan 12 asunnon rivitaloon. Siihen aikaan ei ollut mitään valmiita komponentteja, vaan kaikki tarvittava oli valmistettava itse – ulkovajaan perustetussa verstaassa. Siihen aikaan putkistot tehtiin valuraudasta ja kiinnitettiin lyijyllä. Yrittäjän arki oli pitkiä päiviä ja unettomia öitä. Pikku hiljaa Slussnäs sai mainetta osaavana LVI-alan yrittäjänä.

Uudet muuttuvat – projektit kasvavat

1991 yrityksen nimeksi otettiin Larsmo Rör Oy. Pojat Patrik ja Niklas olivat seuranneet isänsä jalanjälkiä heistä tuli ajan myötä yrityksen osaomistajia. Nykyään Patrik Slussnäs on toimitusjohtaja, ja Niklas Slussnäs työnjohtaja ja asentaja. Perinteistä käsilläosaamista on täydennetty insinööriopinnoilla ja uudenaikaisella tekniikalla. Takapihan ulkovajaakin on suurennettu ja remontoitu – useita kertoja. 2000-luvun alussa Larsmo Rör Oy:n kalenteri oli täynnä – parhaimmillaan yrityksellä oli kolmenkymmenen talon putkityöt menossa samanaikaisesti. Siinä vaiheessa yritykseen otettiin ensimmäiset työntekijät ja yhden miehen firma alkoi kasvaa isoksi yritykseksi. Vuonna 2014 Larsmo Rör Oy valittiin Pohjanmaalla vuoden yritykseksi.

Ajanmukainen LVI-alan yritys

Putkifirma, joka aloitti omakotitalojen putkiasennuksilla on kehittynyt merkittäväksi isojen rakennusurakoiden ja teollisuuskiinteistöjen urakoijaksi. Nykyään Larsmo Rör Oy on ajanmukainen LVI-alan yritys, jolla on 11 työntekijää ja noin 1,5 miljoonan liikevaihto. Putkiasennukset ovat vieläkin työmme perusta, mutta nykyään tarjoamme sen lisäksi suunnittelupalveluja, sekä tekniikkaa niin rakennusten lämmittämiseen kuin viilentämiseenkin.  Paikka on vieläkin sama, yritys toimii edelleen samassa paikassa, johon Algot 70-luvun lopussa perävaununsa parkkeerasi – Larsmon Strömsholmsvägenillä.

Tervetuloa käymään!

Putkifirman rinnalla on nykyään myös suunnittelutoimisto, Patrik Slussnäsin ClimaPro, joka tarjoaa LVI-alan suunnittelupalveluja. Maaliskuussa 2020 ostimme Plåtslageri H. Wiik.

ClimaPro
Plåtslageri H. Wiik