Palvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaista LVI-osaamista

Vesi & viemäröinti

Perinteinen putkiasennus on yrityksemme ydinosaamisaluetta. Vesi- ja viemärijärjestelmien asennuksessa ammattitaidon merkitys korostuu. Koulutetuilla putkiasentajillamme on alalta monivuotisen kokemuksen tuoma asiantuntemus.

Suunnittelu

Suunnittelu on asennustöiden A ja O. Meillä suunnittelun lähtökohtana on tehdä yksinkertaisia, pitkäikäisiä ja edullisia ratkaisuja kiinteistön koko elinkaarta ajatellen.

Lämpöpumput

Lämpöpumppuja olemme asentaneet paljon. Meillä on kokemusta maalämmöstä, kalliolämmöstä, merilämmöstä ja erilaisista ilmalämpöjärjestelmistä. Asennamme lämpöpumppujärjestelmiä myös isoihin kiinteistöihin.

Jäähdytystekniikka

Erilaiset jäähdytysjärjestelmät ovat julkisissa rakennuksissa nykyään jo perusominaisuus. Niiden kysyntä lisääntyy myös omakotitaloissa. Viihtyisyyteen vaikuttavien jäähdytysjärjestelmien lisäksi kylmentämistä tarvitaan teollisuuden sähkö- ja automaatiotiloissa sekä erilaisissa teollisuuden prosesseissa. Toteutamme kaikenkokoisia kylmäjärjestelmiä pienistä keskitetyistä jäähdytysjärjestelmistä monimutkaisiin vapaajäähdytysjärjestelmiin.

Ilmastointi

Sisäilman laadulla on suuri merkitys  hyvinvoinnille. Toimiva ilmastointi suojaa rakennusta ja pitää ihmiset terveinä. Tämä on yksi eniten kasvavista toiminta-alueistamme. Kiitos laajan alihankkijaverkoston voimme tarjota erilaisia kanavajärjestelmiä, ilmastointilaitteita ja perinteistä peltisepän osaamista.

Hitsaustyöt

Perinteisten hitsaustöiden lisäksi olemme toteuttaneet esimerkiksi lääketieteellisten kaasuputkistojen asennuksia sairaaloissa ja hoitolaitoksissa. Sen lisäksi toimitamme järjestelmiä palavien kaasujen hallintaan työpajoilla ja verstailla. Asentajillamme on ISO 6947 standardin pätevyys.